spread
MAIN | ONLINE SERVICES | Visitor Feedback
Visitor Feedback

Pihak pengurusan portal Tentera Darat mengalu-alukan sebarang maklumbalas atau komen dari para pengunjung. Setiap Maklumbalas atau Komen akan dibalas dalam tempoh 14 Hari Waktu Bekerja. Harap maklum.

Daftar Maklumat

Subject *
Nama *
E-mail *
Kandungan *
Image Verification *
   
 

Maklumbalas Pengunjung: PUSASDA Bulan Okt

Saya nak tanya pada bulan 10 ini ada pemilihan ke pusasda atau ditunda pada bulan lain..


MAKLUMBALAS PENTADBIR - Bagi sebarang pertanyaan anda boleh kemukakan melalui Bahagian Pertanyaan Pengguna di menu PERKHIDMATAN - PERTANYAAN PENGGUNA. Harap maklum.

Monday, 21 September 2015 16:47

Maklumbalas Pengunjung: Pilihan Bahasa

Mengapakah tiada pilihan bahasa inggeris dalam web ini?


MAKLUMBALAS PENGUNJUNG: Adalah dimaklumkan bahawa proses pilihan bahasa Inggeris sedang dilakukan dan dijangka akan disiarkan pada pertengahan tahun 2015. Harap maklum.

Saturday, 05 September 2015 16:00

MOHAMAD HAIRULDIN BIN BOLHAN: Masalah Pendaftaran Jom Masuk Tentera

Macam mana hendak daftar balik kad pengenalan saya dengan email baru bagi mendaftar laman jom masuk tentera? saya sudah daftar daftar dengan email yang salah. Oleh itu saya tidak mendapat kata laluan permohonan untuk portal jom masuk tentera. Saya nak daftar balik dengan email baru saya pun tak dapat sebab sudah didaftar dengan email yang sebelumnya. TOLONGLAH SAYA MENDAPAT BALIK KATA LALUAN UNTUK MENGISI PORTAL "JOM MASUK TERNTERA" ... MARAP MAKLUM BALAS.


MAKLUMBALAS PENTADBIR: Adalah dimaklumkan bagi sebarang perkara berkaitan sistem aplikasi Jom Masuk Tentera sila berhubung dengan pentadbir sistem tersebut melalui jommasuktentera@mod.gov.my. Harap maklum.

Tuesday, 11 August 2015 12:57

MUHD AZLI: Calon Simpanan

Salam MINDEF..saya merupakan calon simpanan semasa pemilihan perajurit muda sesi pemilihan akhir pada bulan Mei..adakah saya perlu ke pemilihan awal yang dibuat pada bulan ogos ini.? Bilakah saya dapat tahu status semakan saya tarikh untuk melapor ke PUSASDA jika tidak dikenakan semula pemilihan awal..terima kasih..


MAKLUMBALAS PENTADBIR: Bagi sebarang pertanyaan anda boleh kemukakan melalui Bahagian Pertanyaan Pengguna di menu PERKHIDMATAN - PERTANYAAN PENGGUNA. Harap maklum.

Friday, 07 August 2015 21:25

Maklumbalas Pengunjung: Syarat-Syarat Pengambilan

Bagaimanakah untuk menghubungi bahagian Pengambilan bagi tujuan semakan keputusan?


MAKLUMBALAS PENTADBIR:  Sila klik pada ruangan HUBUNGI KAMI dan semak ke Bahagian Pegawai atau Pengambilan Perajurit Muda. Harap maklum.

Thursday, 06 August 2015 12:13

Mohd Akma: Semakan Iklan

Bagaimanakah untuk menyemak iklan terbaru bagi semua pengambilan didalam laman web ini?


MAKLUMBALAS PENTADBIR: Untuk semakan sila pilih menu MAKLUMAT - SESI PENGAMBILAN. Harap maklum.

Thursday, 06 August 2015 11:59

 

Display Num 
Powered by Phoca Guestbook