Pengumuman Penting

Sesi Pra Pengambilan Pegawai Kadet Graduan Tiga Perkhidmatan

Author: Pentadbir 1 Published: 2014-09-04 03:09:20

Adalah dimaklumkan bahawa Pra Pengambilan Pegawai Kadet Graduan bagi ketiga-tiga perkhidmatan akan diadakan pada tarikh dan lokasi seperti berikut:

Maklumat Dan Syarat-Syarat 

Sebarang Pertanyaan SILA KLIK DISINI

Semakan Layak Pemilihan Akhir Perajurit Muda Tentera Darat

Author: Pentadbir 1 Published: 2014-08-25 11:27:36

Adalah dimaklumkan bahawa semakan Layak Ke Peringkat Akhir sesi pemilihan Perajurit Muda Tentera Darat kategori Lelaki dan Wanita kini telah di buka dan semua pemohon boleh melakukan semakan melalui url: https://army.mod.gov.my/akhir. Sebarang pertanyaan atau kemusykilan hendaklah berhubung terus dengan Bahagian Pengambilan dan pemohon tidak digalakkan memajukan soalan melalui khidmat Talian Pengguna memandangkan polisi perkhidmatan tersebut mengambil masa 14 hari waktu bekerja untuk menerima maklumbalas. Harap maklum.

Sesi Pengambilan Khas Tugas Khusus Tentera Darat Kategori Lelaki Dan Wanita

Author: Pentadbir 1 Published: 2014-08-25 11:24:09

Pemilihan Awal Khas Perajurit Muda Tentera Darat Tugas Khusus. Tentera Darat Malaysia (TDM) mempelawa Warganegara Malaysia yang berkelayakan dan memenuhi syarat untuk menghadiri sesi Pemilihan Awal Khas Perajurit Muda Lelaki/Wanita TD. Calon-calon yang layak akan dipanggil untuk menghadiri sesi Pemilihan Akhir Khas Perajurit Muda Lelaki/Wanita TD yang dirancang pada bulan JANUARI 2015.  Seterusnya calon yang berjaya akan menjalani Latihan Asas Ketenteraan selama 6 bulan di Pusat Latihan Asas Tentera Darat (PUSASDA), Port Dickson, Negeri Sembilan.  Untuk maklumat lanjut sila klik pada maklumat yang tertera dibawah. Harap maklum.